Search

Pro AF Baby Gold Files

In Stock

 

Pro AF Baby Gold Files

Skedarët Pro AF Baby Gold janë skedarë shumë fleksibël me gjatësi të shkurtër të krijuar posaçërisht për endodoncinë rrotulluese pediatrike.

 

 

 

 

 

 

How to use

Karakteristikat e Pro AF Baby Gold

 

 

File i shkurtër 17 mm që përmirëson sigurinë me rehati si për dentistin ashtu edhe për pacientinTeli i avancuar NiTi CM për përqendrim më të mirë të kanalit ndryshe nga File NiTi.
Trajtimi me nxehtësi nuk rezulton pothuajse asnjë ndarje
Një sistem File i gjithanshëm i përshtatshëm për përgatitjen konservative të të gjitha llojeve të kanaleve.
Forma e përmirësuar e kanaleve me kombinimin sekuencial të File konik 4% dhe 6%.

Back to Top