Search

Kids-e-Crown

In Stock

Kids-e-Crown®

Kids-e-crown® është kurora e parë inteligjente pediatrike e paraformuar në botë. Ato u projektuan nga një dentist pediatrik i cili u mbështet në perspektivat e dentistëve dhe përvojën klinike në mbarë botën. Kids-e-crown® është një produkt i patentuar, i bazuar në kërkime, i prodhuar duke përdorur teknologjitë më të mira të disponueshme. Ato janë anatomike të sakta, më të holla, biokompatibile dhe me jetëgjatësi. Mund të jetë shqetësuese të dish se një fëmijë ka prishje të rëndë të dhëmbëve dhe ka nevojë për kurora. Megjithatë, duke ditur se dhëmbët e fëmijës mund të restaurohen me kurora zirkonike me pamje natyrale, biokompatibile dhe moderne, do t’ju qetësojë.

 

 

KARAKTERISTIKAT

Pse Kids-e-Crown® është më i miri

 

 

OPSIONET KIDS-E-CROWN®

Udhëzues për të blerë Kids-e-Crown®

TEKNIKAT KLINIKE

Teknika Anteriore

Teknika Posteriore

Back to Top