Search

e-MTA Putty

In Stock

e-MTA Putty

e-MTA Putty është një pastë bioqeramike e parapërzier, e patretshme, radiopake dhe bioaktive e përbërë nga grimca shumë të imta hidrofile të disa oksideve minerale.

Procedura dentare

Në dhëmbët e qumshtit:

Mbulesa e pulpës
Pulpotomia
Mbushja e kanalit të rrënjës
Riparimi i perforimit të furkacionit
Riparimi i resorbimit

Në dhëmbët e përhershëm:

Mbulesa e pulpës
Pulpotomia e pjesshme
Riparimi i perforimit
Riparimi i resorbimit
Riparimi i frakturës
Mbushja e skajit të rrënjës
Endodontika rigjeneruese

 

APLIKIMI

Përfitimet e e-MTA Putty

KARAKTERISTIKAT E  e-MTA Putty

 

 

  • Cement bio-aktiv i parapërzier me konsistencë të përsosur për vendosje të lehtë.
  • Ka një pH optimal për shërim.
  • Ka një konsistencë jo ngjitëse dhe nuk shpëlahet.
  • Gati për përdorim mund të vendoset drejtpërdrejt pa humbje.
  • Nuk çngjyros dhëmbët (pa njolla)
  • Rigjenerim efektiv dhe bio mineralizim për dhëmbët e qumshtit dhe të përhershëm.
Back to Top