Search

e-MTA Carrier

In Stock

e-MTA Carrier

e-MTA Carrier është krijuar për të shpërndarë MTA në vendin e caktuar të ndërhyrjes, me lehtësi për t’u përdorur. Nga riparimet e perforimit të brendshëm deri te mbushjet e skajeve të rrënjëve, përdoret për një gamë të gjerë procedurash klinike MTA. Ka një majë të lakuar që lejon ngarkimin e lehtë të materialit në grykën e kanalit të rrënjës. Transportuesi e-MTA është i disponueshëm në diametra 0.8 mm dhe 1.2 mm.

 

 

Karakteristikat e e-MTA Carrier

 

Majë e lakuar që lejon ngarkimin e lehtë të materialit në kanalin e rrënjës.
E disponueshme në diametra 0.8 mm dhe 1.2 mm.

E autoklavueshme

Përbëhet nga çelik inox i shkallës kirurgjikale 316 L për forcë të lartë.

Përfitimet

e-MTA Carrier zvogëlon sasinë e humbjeve të MTA.
Vendosje e saktë në vendin e dëshiruar.
E lehtë në përdorim.

 

 

 

 

Back to Top