Search

BIOFLX

In Stock

 

Kurorat Bioflx janë kurorat e para pediatrike në botë të cilat janë fleksibël, të qëndrueshme, të vetë-përshtatshme dhe estetike të formuara paraprakisht të cilat ofrojnë vetitë e kurorave të inoksit dhe kurorave të zirkonit.

Projektuar dhe shpikur nga një dentist pediatrik nga India, ofron një zgjidhje të zgjuar për të bërë kurora me ngjyrë të dhëmbëve pediatrikë. Janë një restaurim ideal me mbulim të plotë dhe një kurorë e ëndrrave të çdo dentisti pediatrik. Janë gjenerata e ardhshme e kurorave estetike pediatrike.

 

KARAKTERISTIKAT
Pse kurorat Bioflx janë më të mirat

TEKNIKAT KLINIKE
Teknika posteriore

 

 

Posterior Kit

 

Back to Top